Seuran syyskokous 30.11.2020

Aika: 30.11.2020 klo 18.00

Paikka: Tieteiden talo (Kirkkokatu 6, Helsinki), sali 208 ja etäyhteys Zoom-videoviestintäpalvelussa https://helsinki.zoom.us/j/64817833412?pwd=SUVIRW5oUjFhNHVwL3BWdnNvS1JLdz09 (pääsykoodi: 273717

Liitteet:

Ilmoittautuminen: Koronapandemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi kevätkokoukseen on ilmoittauduttava 20.11. mennessä seuran sihteerille (essi.k.jouhki@jyu.fi).

-  -  -  -

Eduskunta on 2.10.2020 hyväksynyt uuden lain, joka jatkaa väliaikaista poikkeamista yhdistyslaista Covid-19-pandemian takia. Sen mukaan yhdistyksen sääntömääräiset kokouksen voidaan pitää 30.6.2021 asti etäkokouksena, vaikka tällaista menettelyä ei ole sallittu säännöissä. Kokoukseen osallistumisen edellytyksenä on ilmoittautuminen kokoukseen.

-  -  -  -

1 § Seuran hallituksen puheenjohtaja avaa kokouksen.

2 § Kokous valitsee kokoukselle puheenjohtajan, sihteerin, kaksi pöytäkirjan tarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa.

3 §Kokouksen puheenjohtaja toteaa kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

4 § Vahvistetaan kokouksen työjärjestys.

5 § Vahvistetaan seuran toimintasuunnitelma, talousarvio sekä jäsenmaksujen suuruus alkavalle toimintavuodelle.

6 § Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

7 § Valitaan seuralle kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa taikka kaksi tilintarkastajaa ja varatilintarkastajaa.

8 § Käsitellään muut kokouskutsussa mainitut asiat.

9 § Kokouksen puheenjohtaja päättää kokouksen. 

 

Ohjeet kokoukseen osallistumiseen:

Kokoukseen on mahdollista osallistua joko paikan päällä Tieteiden talolla tai etäyhteydellä. Kokoukseen osallistumisen edellyttää ilmoittautumista sähköpostitse viimeistään 20.11. seuran sihteerille Essi Jouhkille (essi.k.jouhki@jyu.fi).

Ilmoita sähköpostissa nimesi ja osallistutko kokoukseen Tieteiden talolla vai etäyhteydellä.

Kokoontumisohjeiden mukaan Tieteiden talon saliin 208 saa ottaa enintään viisi henkilöä. Paikat varataan ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

Etäyhteydellä osallistuvat: Käytämme videoviestintäpalvelu Zoomia. Voit osallistua kokoukseen joko nettiselaimellasi tai ladata ilmaisen ohjelman kotikoneellesi täältä: https://zoom.us/download

Kokoukseen pääset klikkaamalla seuraavaa linkkiä: https://helsinki.zoom.us/j/64817833412?pwd=SUVIRW5oUjFhNHVwL3BWdnNvS1JLdz09

Linkistä avautuu selainikkuna, jonka jälkeen pääset avaamaan kokouksen sen avulla klikkaamalla Open Zoom. Jos et ole ladannut sovellusta etukäteen, tarjoaa selain sovelluksen lataamista. Pääsykoodi on 273717.

Jos osallistut selaimella, avaa linkki selaimella. Tulet sivulle, jossa ehdotetaan Zoomin sovelluksen latausta, mutta pääset osallistumaan selaimella klikkaamalla ikkunan alalaidassa olevaa Join from your browser -linkkiä. Sen jälkeen hyväksy käyttöehdot ja kirjoita koko nimesi osallistujanimeksi kokoukseen ja klikkaa Join. Mikäli olet kirjautunut Zoom-käyttäjä, nimeä ei tarvitse erikseen määrittää.

Päästyäsi kokoukseen sisään, klikkaa vielä alakulmasta Join audio ja avautuvasta ikkunasta Join with computer audio. Saat säädettyä ääntäsi ja videokuvaasi vasemman alalaidan painikkeista. Sitten saat ne tarvittaessa päälle vasemman alalaidan Mute/Unmute- ja Start/Stop video -painikkeista.