Julkaisut

Seuran keskeisiin tehtäviin kuuluu kasvatuksen ja koulutuksen historiaa koskeva julkaisutoiminta. Seura julkaisee Kasvatus & Aika -journaalia ja Koulu ja menneisyys -vuosikirjaa.

Kasvatus & Aika on vuonna 2007 aloittanut, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä moni- ja poikkitieteinen verkkojulkaisu, jossa julkaistaan tieteellisiä artikkeleita, katsauksia, kirja-arvioita ja uutisia. Artikkeleissa käytetään kahden vertaisarvioitsijan järjestelmää. Kasvatus & Ajan julkaisufoorumiluokitus on 1.

Koulu ja menneisyys -vuosikirja on ilmestynyt vuodesta 1935 lähtien. Vuosikirjan tehtävä on ollut tukea kasvatuksen ja koulutuksen historiaan liittyvää harrastusta ja edistää sen tutkimusta. Alkuvuosikymmeninä vuosikirja ilmestyi vain painettuna versiona, mutta tällä vuosikymmenellä se on julkaistu myös verkossa. Vuodesta 2016 lähtien vuosikirjassa on julkaistu myös vertaisarviointitunnuksella varustettuja tiedeartikkeleita.