KEMU - Kasvatushistorian elämäkerta- ja muistitietotutkimuksen verkosto

Seuran yhteyteen on perustettu monitieteinen Kasvatushistorian elämäkerta- ja muistitietotutkimuksen verkosto KEMU.

Toivotamme verkostoon tervetulleeksi eri alojen tutkijat sekä perustutkinto- ja jatko-opiskelijat. Toiminnassa on mukana mm. folkloristeja, historioitsijoita, kasvatustieteilijöitä ja nuorisotutkijoita. Myös alan harrastajat ovat tervetulleita mukaan. Verkoston toiminta on avointa kaikille kiinnostuneille, eikä edellytä Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seuran jäsenyyttä.

Verkoston tavoitteena on koota yhteen kasvatuksen ja koulutuksen historiaan liittyvää elämäkerta- ja muistitietotutkimusta, järjestää seminaareja ja koulutustilaisuuksia sekä edistää alan julkaisutoimintaa. Verkoston sähköpostilistan välityksellä tiedotetaan jatkossa verkoston toiminnan lisäksi alan erilaisista tilaisuuksista ja muista ajankohtaisista uutisista.

Verkoston tulevaa toimintaa

29.06.2017

avoin seminaari ja ideatori graduntekijöille ja nuorille tutkijoille yms.